ISO 22002-4:2025

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٩ يوليو ٢٠٢٥

Prerequisite programmes on food safety — Part 4: Food packaging manufacturing

ملفات الوثيقة ISO 22002-4:2025

الإنجليزية 7 صفحات
الإصدار الحالي
31.1 OMR

مجال الوثيقة ISO 22002-4:2025

This document specifies, in conjunction with ISO 22002-100, requirements for establishing, implementing and maintaining prerequisite programmes (PRPs) to control food safety hazards in the manufacture of food and feed packaging.

This document is applicable to all organizations, regardless of size or complexity.

This document does not apply to other parts of the food supply chain.

Exclusions to requirements can be supported by a sufficient justification that ensures that the exclusion does not adversely impact food safety.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 11040-3:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Prefilled syringes — Part 3: Seals for dental local anaesthetic cartridges
ISO/IEC 17839-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Biometric system-on-card — Part 1: Core requirements
ISO 5403-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Leather — Determination of water resistance of flexible leather — Part 1: Repeated linear compression (penetrometer)
ISO 14577-6:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Metallic materials — Instrumented indentation test for hardness and materials parameters — Part 6: Instrumented indentation test at elevated temperature