ISO 22002-4:2025
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢٩ يوليو ٢٠٢٥
Prerequisite programmes on food safety — Part 4: Food packaging manufacturing
ملفات الوثيقة ISO 22002-4:2025
الإنجليزية
7 صفحات
الإصدار الحالي
31.42 OMR
مجال الوثيقة ISO 22002-4:2025
This document specifies, in conjunction with ISO 22002-100, requirements for establishing, implementing and maintaining prerequisite programmes (PRPs) to control food safety hazards in the manufacture of food and feed packaging.
This document is applicable to all organizations, regardless of size or complexity.
This document does not apply to other parts of the food supply chain.
Exclusions to requirements can be supported by a sufficient justification that ensures that the exclusion does not adversely impact food safety.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 3953:2025
مواصفة قياسية دولية
Metallic powders — Determination of tap density

ISO 24108-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Grid square statistics and their applications — Part 1: Fundamental principle of grid square statistics

ISO 23333:2025
مواصفة قياسية دولية
Natural gas — Upstream area — Requirements and testing of slick water

ISO 1008:2025
مواصفة قياسية دولية
Photography — Unprocessed photographic papers — Sheet dimensions
